Om Oss -
Feels Like Sun

Vi erbjuder privatpersoner, brf:er och företag över hela Sverige smarta och innovativa lösningar för produktion av solenergi.

Feels Like Sun startades med visionen att vi, tillsammans med våra kunder ska bidra till att accelerera omställningen till en fossilfri värld.”

– Martin Landquist, Medgrundare

Tryggt, enkelt och effektivt

Lika enkelt som ett solcellssystem är att använda tycker vi det ska vara för dig att få ett solcellssystem anpassat till dig, din fastighet och dina energibehov. Vi är med dig hela vägen från planering och projektering till installation och igångsättning. På så sätt säkerställer vi att ditt projekt ges de bästa förutsättningarna och genomförs på ett tryggt och effektivt sätt.

Vi anpassar våra resurser efter dina behov

Hos oss arbetar experter inom flera olika områden tillsammans; arkitekter, ingenjörer, elektriker och installatörer för att nämna några. Det gör att vi snabbt kan utöka och reducera våra team för att möta tillfälliga svängningar i arbetsbelastningen, och ta in specialister med nischkompetens vid behov. Ett tillvägagångssätt som förenklar för dig och sparar både tid och pengar.

Martin Landquist
Projektledare
Feels Like Sun - - Vi erbjuder privatpersoner, brf:er och företag över hela Sverige smarta och innovativa lösningar för produktion av solenergi.

Vlad Tsekhanouski

Jevgeni Sergijenko

Sabi Sabani

Har du frågor eller funderingar

Mejla oss gärna INFO@FEELSLIKESUN.SE
Just nu: 10% rabatt på installationen!
Kom i kontakt med oss
Just nu: 10% rabatt på installationen!
Just nu: 10% rabatt på installationen!
Just nu: 10% rabatt på installationen!
Just nu: 10% rabatt på installationen!